Ekonomiförvaltning, Nooga, Tarkka Ab

Bokföring– Oy Tarkka Company Ab

11.06.2024

När Alma och Ilmo bestämde sig för att starta sitt företag, visste de att en av de viktigaste pusselbitarna för deras framgång skulle vara att hitta rätt bokföringspartner. De satte sig ned tillsammans och diskuterade vad de verkligen behövde och önskade av en bokföringsbyrå. För dem var det inte bara en fråga om att hitta någon som kunde hantera siffrorna; det handlade också om att hitta en partner som förstod deras vision och värderingar.

Efter att ha surfat runt på nätet och skickat iväg offertförfrågningar till olika bokföringsbyråer, blev Alma och Ilmo glada när de kort därefter fick en skräddarsydd offert från Nooga. Offerten var baserad på de uppskattningar de hade gjort om sin verksamhet och dess behov.

Med en gemensam passion för professionalism och innovation insåg Alma och Ilmo att Nooga inte bara skulle vara en leverantör av bokföringstjänster, utan en verklig partner i deras företagsresa. Smidiga och effektiva processer vara avgörande. Ett av deras viktigaste behov var att integrera bokföringsprogrammet med deras egna system för att säkerställa smärtfri hantering av data och information. De visste att en sådan integration skulle spara dem tid och minimera risken för fel.

När de diskuterade detta med Nooga fick de veta att om det inte fanns en färdig integration mellan bokföringsprogrammet och deras system, kunde Nooga hjälpa till att skapa en skräddarsydd lösning som passade deras specifika behov. Detta var en enorm fördel för Alma och Ilmo, eftersom det gav dem trygghet i att deras bokföringspartner inte bara skulle hantera deras ekonomiska transaktioner, utan också vara en aktiv del i att optimera deras företagsprocesser.

Alma och Ilmo blev glatt överraskade när de fick reda på att Nooga kunde erbjuda dem Netvisors Professional-paket kostnadsfritt i 12 månader, ett erbjudande som riktar sig till nygrundade företag. Med tillgång till Netvisors Professional-paket skulle Alma och Ilmo kunna dra nytta av avancerade funktioner och verktyg som var avgörande för att göra integrationen mellan deras bokföringsprogram och egna system smidig och effektiv. Detta innebar inte bara en enorm kostnadsbesparing för dem under det första året av deras företagsverksamhet, utan också en möjlighet att komma igång med sina processer på rätt sätt från början.

Nooga är en Premium Plus partner

Genom att välja en auktoriserad bokföringsbyrå får Alma och Ilmo också en extra trygghet för sin verksamhet. Auktoriserade byråers kompetens, system och arbetsmetoder är noggrant granskade och alltid uppdaterade. Som medlem i Taloushallintoliitto garanterar byrån att tjänsterna är kontinuerliga att de följer god bokföringssed. En auktoriserad byrå har dessutom en ansvarsförsäkring. Auktoriseringen kräver att verksamheten strikt följer lagen och att nya regler beaktas i tid innan de träder i kraft.

Med Nooga vid deras sida visste Alma och Ilmo att de hittat en partner som aktivt arbetar för att säkerställa deras framgång och tillväxt på lång sikt.

Text: Anna Pajunen, Sales and Marketing Coordinator på Nooga

Gratis kostnadsförslag

Visste du att du kan byta bokföringsbyrå när som helst på året lika smidigt som vid årets början?