Pressmeddelande, Uncategorized @sv

Accountor säljer sin outsourcingverksamhet till Aspia

06.06.2024

Accountor Holding Oy, har nått en överenskommelse om att sälja de helägda dotterbolag som utgör Accountors outsourcingverksamhet till Aspia. I och med företagsköpet blir Aspia Group den ledande leverantören av bokförings-, löne-, rådgivnings- och skattetjänster i Norden.

Denna strategiska försäljning är en viktig milstolpe och stärker Accountor-koncernens ställning som ledande renodlad leverantör av molnprogram till små och medelstora företag i Finland och Norden.  

Nooga fortsätter som ett dotterbolag till Accountor Services, men Accountor Services blir en del av Aspia-familjen. Vi fortsätter vår verksamhet som tidigare – som en stabil partner som erbjuder ert företag högkvalitativ och professionell service. Ägarbytet påverkar inte de tjänster eller programvaror som ert företag använder och kräver inga åtgärder från er sida.

Noogas personal fortsätter med nuvarande arbetsuppgifter och kunder. Ni kommer även i fortsättningen att få kompetent och pålitlig service från oss, så ert företags angelägenheter förblir i goda händer.

Vi svarar gärna på eventuella frågor ni kan ha. Till affären hör särskilda villkor och affären väntas därför slutföras inom en snar framtid. Vi håller er uppdaterade om aktuella frågor på samma sätt som tidigare.